меню

Изграждане на домофони

 Извършва се оглед за да бъдат обсъдени различните варианти и да ви бъде предоставен най-добрият проект за домофони.
 При огледа се взима решение къде да бъдат поставени разклонителните кутии на етажите, както и от къде да бъдат прекарани кабелите от всички домофони до звънчевото табло на входната врата.
 Монтажът включва: полагане на кабели, което по преценка може да бъде и външно, както и монтиране на разпределителни кутии. Следва поставянето на системно ел.захранващо устройство за домофони, монтиране на входното разговорно устройство (таблото със звънците) на входа, монтиране на индивидуалните домофони по апартаментите, свързване на елементите на домофонната система, и прозвъняване на кабелите. Монтира се и електрически насрещник и по желание, четец за карти (система за контрол на достъп) и затварящ механизъм на входната врата.
 Системата се тества поединично, от всеки домофон във всеки апартамент, и едва тогава се предава на Клиента. Предоставяме 1 година гаранция на извършената от нас работа по инсталирането на нови домофони.
 Гаранцията не покрива: вандалски въздействия върху някой домофон или върху системата като цяло, вратата или случаите, в които е прекъсната инсталацията по самите апартаменти (домофони) и разпределителни кутии по етажите на блока.
 Ето друга евтина домофонна система. Натиснете за поръчка на домофони.